Genomskåda narcissisten

Det dolda och subtila eftervåldet

Eftervåld innebär att våldet inte upphör samtidigt som relationen upphör, utan det fortsätter även efteråt i form av t.ex.:

👉 Hot

👉 Trakasserier

👉 Stalking

👉 Försvårande för umgänget med gemensamma barn

👉 Falsk ryktesspridning och smutskastning

👉 Myndigheters felaktiga ställningstagande

Det finns även ett dolt eftervåld där narcissisten kastar subtila lockbeten till dig för att provocera en viss reaktion eller känsla hos dig. Det kan till exempel vara att narcissisten är ute efter att såra dig, ge igen och hämnas på dig för att du har satt gränser och inte fallit för hens hooveringförsök. 

Så nu fortsätter våldet i form av att vilja väcka din avundsjuka och svartsjuka genom att på sociala medier visa upp sin nya vältränade kropp, sitt nya boende, en ny bil eller en ny partner för att säga: ”Det här missar du när du inte är tillsammans med mig”, eftersom hen vet att du kommer få den informationen på ett eller annat sätt. 

Särskilt vidrigt är det när personen skyltar med att besöka era speciella platser eller anammar era gemensamma intressen med en ny partner. Hen vill att du ska ta reda på det för att såra dig och för att sätta in ytterligare knivar i ditt redan sargade hjärta och i din stukade själ. I synnerhet som hen, bara dagar eller veckor innan, bedyrade ”sin stora kärlek” till dig. Magstarkt? Javisst!

Om du någonsin tvekat om du fattat rätt beslut och funderat på att gå tillbaka till människan – här har du det entydiga svaret. Det är dags att vakna och inse att du haft rätt hela tiden – hen älskar inte dig och har aldrig gjort. Om man älskar någon fortsätter man inte utsätta den personen för dessa elaka och respektlösa vidrigheter.

BLOCKERA narcissisten en gång för alla och försök informera människor ni känner gemensamt att du inte önskar information om vad hen gör. Du vill inte ha insyn i hens liv ALLS eftersom det bara leder till ytterligare sorg för dig 💔

…………………………………………………………………………………………

Hjälp dig själv och andra – dela gärna detta inlägg, tack 🙏